Over ons

Home / Over ons

Alfatech, aangenaam!

Een technisch bedrijf waar de mens centraal staat: dat is Alfatech. Techniek is niet van waarde, als niemand er iets aan heeft. U zoekt geen techniek: u zoekt een oplossing. Een oplossing waar u geen omkijken naar heeft. Daarbij stelt u hoge eisen. Wij ook. Alfatech bewijst al sinds 2003 dat het een duidelijke meerwaarde heeft als technisch bedrijf.

Meerwaarde door de persoonlijke aanpak, het nauwkeurige, multidisciplinaire werken en het hoge kennisniveau. Met Alfatech Technische Aanneming en Alfatech Telecom biedt het bedrijf technische dienstverlening van topniveau.
Alfatech heeft deskundigheid in huis uit zeer diverse disciplines: elektrotechniek, telematica, telecom en service, beheer en onderhoud. Daardoor heeft Alfatech veel te bieden:

  • Geïntegreerde elektrotechnische systemen voor utiliteitsbouw en industrie, van verlichting, communicatie en geluid tot bekabeling, voedingssystemen en beveiliging.
  • Data- en spraaknetwerken via glasvezel of koperdraad, van ontwerp tot en met realisatie, beheer en turnkey oplevering van uw computerruimte.
  • Netwerken voor mobiel voice- en
 dataverkeer, volgens de hoogste kwaliteitsnormen, zowel rooftop als greenfield, Nano- en Wifi-oplossingen, indoor en outdoor.

MENSELIJKE MEERWAARDE

Naast het ontzorgen laten we onze dienstverlening ook op andere vlakken naadloos aansluiten op uw technische uitdaging. Onze mensen denken mee op basis van actuele kennis en jarenlange ervaring. Alfatech is proactief betrokken bij uw processen. We zijn meer dan een uitvoerend specialist.

Typisch Alfatech:

  • Partnership: de installatie die nodig is voor uw oplossing, komt niet tot stand zonder u.
  • Oog voor detail: zowel zichtbaar als niet zichtbaar is alles tot in de puntjes in orde.
  • Gebruiksvriendelijkheid; hoe complex de techniek ook is, als gebruiker merkt u daar niets van.
  • Integratie van technieken: met onze deskundigheid in alle relevante disciplines zorgen wij voor een feilloze samenwerking tussen alle systemen en installaties.
  • Duurzaamheid: ons pand is voorzien van moderne technieken om zo min mogelijk CO2 uit te stoten. Ook bij inkoop en samenwerking streven wij naar minimale milieubelasting en in onze adviezen geven wij standaard duurzame opties mee.
  • En natuurlijk: deskundigheid en service, flexibiliteit en open communicatie, technisch vakwerk en concurrerende prijsvoorwaarden.
0
Alfatech auto's op de weg
0
Telecom sites gebouwd
0
Alfatech professionals
Weten wat Alfatech voor u kan betekenen?
mp3 database movie database pdf database