Telecom

Home / Telecom
Mobiel data- en telefoonverkeer is onmisbaar geworden. Daarom wilt u kunnen vertrouwen op een technische partner die zorgt voor stabiele, hoogwaardige netwerken. Zo’n partner is Alfatech: ervaren in het realiseren van opstelpunten voor vrijwel alle providers.

HOE WIJ WERKEN

Kwaliteit en veiligheid
Wij vinden het eigenlijk vanzelfsprekend: kwaliteit en veiligheid zijn van groot belang bij techniek. Veiligheid staat hierbij voorop. Wij volgen hiervoor onze eigen veiligheidseisen maar ook die van onze opdrachtgevers.
Ieder z'n vak
U kunt gewoon uw werk doen, doordat uw technische installaties op orde zijn en blijven. Wij zorgen voor de bouw en integratie van uw systemen; alles sluit perfect op elkaar aan. Van engineering tot aan het opleveren van een opstelpunt; wij zorgen dat alles vlekkeloos verloopt. Doet u waar u goed in bent, doen wij waar wij goed in zijn.
Flexibel
Uw vraag is nooit te ingewikkeld. Alfatech heeft een team van gespecialiseerde professionals, die goed samenwerken en elkaar goed aanvullen. Wij spelen in op veranderingen en ontwikkelingen op het gebied van techniek.
De mens centraal
Degene die u het beste van dienst kan zijn, is snel beschikbaar en de lijnen zijn kort. Wij werken met meerdere en flexibele bouwteams. De mensen zijn de factor die uw installatie tot een succes maken. Technisch vakwerk en concurrerende prijsvoorwaarden zijn vanzelfsprekend, maar persoonlijke dienstverlening is de meerwaarde van Alfatech.
Klantteams
Uw opdracht is leidend voor Alfatech. Wij stellen een team samen dat voor u aan de slag gaat: een team dat goed past bij uw vraag. U heeft dus altijd met dezelfde mensen te maken, die u goed leert kennen en die perfect inspelen op uw behoefte. Een persoonlijke aanpak: dat vinden wij belangrijk.
Pro-actief
U kunt erop rekenen dat wij verder denken dan uw vraag. Komen wij gaandeweg iets tegen, dan adviseren wij u daarover. Alfatech denkt altijd actief mee, omdat wij vinden dat goede dienstverlening verder gaat dan het uitvoeren van de opdracht.

TELECOM REFERENTIES

Afspraak maken voor een persoonlijke kennismaking?
mp3 database movie database pdf database