Je bent opzoek naar een elektronisch installatiebedrijf in of rondom Hilversum. Een organisatie die een feilloos functionerend systeem op basis van geïntegreerde technologieën installeert bij jouw bedrijf. Dat treft. Het is ons vak.

✓  Oplossingsgericht
✓ +5.000 succesvolle projecten
✓  Dé totaalinstallateur

✓  Oplossingsgericht 

 ✓ +5.000 succesvolle projecten 

✓  Dé totaalinstallateur

Elektrotechnische installaties Hilversum

Een elektrotechnisch installatiebedrijf. Dat is Alfatech. Al ruim vijftien jaar lang levert Alfatech elektrotechnische installaties in en rondom Hilversum. Wij helpen diverse bedrijven met verlichting, communicatie en geluid tot bekabeling en voedingssystemen. Dit installeren wij voor uiteenlopende bedrijven en locaties. Van winkels tot ziekenhuizen en van scholen tot kantoren. Alfatech is het elektrotechnisch installatiebedrijf wat ervoor zorgt jouw elektrotechniek en telecom werken.

Totaalinstallateur

Maar Alfatech is meer dan een elektrotechnisch installatiebedrijf. Vanuit de elektrotechniek, het vakgebied dat altijd onze basis blijft, zijn we uitgegroeid tot totaalinstallateur. Kortom: voor elke installatie in een pand in de regio Hilversum is totaalinstallateur Alfatech het vertrekpunt. Dus schroom niet, stel ons je vraag en wij helpen je verder. Ongeachte je installatievraag, wij hebben de oplossing in huis. Oók als het gaat om W-installaties.

Adviseur én elektrotechnisch installatiebedrijf Hilversum

We zijn immers niet voor niets een elektrotechnisch bedrijf. Dat doen we met precisie en een hoge mate van persoonlijke betrokkenheid. De techniek moet werken, maar de mens staat centraal. Vanaf het eerste gesprek waarin we de wensen over jouw elektrotechnische installaties bespreken tot de oplevering.

Eerlijk, open en transparant.

Tijdens het project denken we proactief mee en altijd een paar stappen vooruit. ‘Vervang je dit? Dan moet je ook dat vervangen.’ Wij zijn eerlijk, open en transparant. Als iets niet kan, bijvoorbeeld uit het oogpunt van veiligheid, dan zeggen we dat ook. Als elektrotechnisch installatiebedrijf Hilversum geven wij ook graag persoonlijk advies, waarbij jij centraal staat.

Heb je een vraag over elektrotechnische installaties?

Neem contact op met Willem van Rossum!

Neem contact op

BETROUWBAAR


Afspraak is afspraak, met duidelijke offertes en eerlijke communicatie. Nauwkeurig, netjes en duurzaam.

FLEXIBEL


Uw vraag is nooit te ingewikkeld. Ons team van gespecialiseerde professionals speelt in op veranderingen en ontwikkelingen op het gebied van techniek.

PRO-ACTIEF


Alfatech denkt altijd actief mee, omdat wij vinden dat goede dienstverlening verder gaat dan het uitvoeren van de opdracht.

VEILIG


Kwaliteit en veiligheid zijn van groot belang bij techniek. Wij volgen hiervoor onze eigen veiligheidseisen maar ook die van onze opdrachtgevers.

INTEGRAAL


Van engineering tot aan het opleveren van een opstelpunt; wij zorgen dat alles vlekkeloos verloopt.

MULTIDISCIPLINAIR


Dankzij onze deskundigheid binnen verschillende disciplines zorgen wij voor een feilloze samenwerking tussen alle systemen en installaties.

Elektrotechnisch installaties in Hilversum zonder zorgen

Ontzorgen vinden we eigenlijk niet zo’n mooi woord, maar het is in de kern wel wat we doen. Een veelgehoorde opmerking is daarom: ‘Als de mensen van Alfatech aan de slag gaan, dan hebben ze alles van tevoren zo uitgedacht dat we er verder geen omkijken naar hebben.’ Vindt er tijdens het proces toch een onverwachte wijziging plaats, dan gaan we daar flexibel en accuraat mee om.

Kwaliteit en veiligheid gaan boven alles

Als elektrotechnisch installatiebedrijf Hilversum houden wij van aanpakken en zijn servicegericht. Dat wordt gewaardeerd door onze klanten. Kwaliteit en veiligheid gaan boven alles. Altijd.En dat is exact wat onze klanten van ons, als elektrotechnisch installatiebedrijf, verlangen. Als gebruiker van een bedrijfspand, parkeergarage of oplaadpunt voor elektrische auto’s wil je comfort en gemak. Hoe de techniek werkt, doet er niet toe; als het maar werkt. En terecht. Daar zorgen wij als installatiebedrijf voor.

Elektrotechnische installaties beheren wij o.a. van

ministerie-van-defensie-logo
alfatech_elektrotechniek_nespresso
t-mobile-logo-alfatech

Elektrotechnische installaties beheren wij o.a. van

ministerie-van-defensie-logo
alfatech_elektrotechniek_nespresso
t-mobile-logo-alfatech

Aanpak elektrotechnisch installatiebedrijf Hilversum

Voordat onze monteurs een nieuwe elektrotechnische oplossing gaan installeren bij een klant, is de afdeling engineering aan zet. Dit team van engineers bepaalt in het voortraject hoe het project in grote lijnen gaat verlopen. Onze mensen luisteren naar de wensen van onze klanten, om die vervolgens te vertalen naar functionele werkomschrijvingen en tekeningen. Dit verwerken wij vervolgens in een projectplanning voor onze monteurs. Dit vormt de rode draad tijdens de gehelen uitvoering van het project.

Waar nodig sturen we bij. Want als elektronisch installatiebedrijf Hilversum zijn en blijven we altijd flexibel. En uiteraard blijven onze engineers nauw betrokken tijdens de uitvoering. Ze vormen een dynamisch team met onze projectleiders en monteurs. Een eenheid waarop onze klanten kunnen bouwen.

Kortom: onze afdeling engineering zorgt ervoor dat de uitvoering van een project zo gestroomlijnd mogelijk verloopt.

Laat ons weten wat jouw installatievraag is, wij komen graag met je in contact. Bel ons gerust op 088-450 62 00 of neem contact met ons op.

Werken bij Alfatech

Hi! Ik ben Anne Marie.
Wil je met jouw expertise bij Alfatech aan de slag? Ik help je graag aan een baan binnen ons mooie bedrijf!