Een elektrotechnische en mobiele telecom installatie aanleggen is één, haar onderhouden twee. Alfatech kan en doet het allebei. Zodat jouw systemen veilig, up-to-date en betrouwbaar blijven. Ook bij een storing komen wij in actie. Flexibel en met toewijding. Hoef jij er niet naar om te kijken.

Preventief en correctief

Wij voeren preventief en correctief onderhoud uit aan opstelpunten, camera- en toegangssystemen, verlichting, zonnepanelen en andere elektrotechnische installaties. Klein én groot. Een wandkastje, intelligente netwerkcomponenten hoog in een mast en de complete elektrotechnische infrastructuur op een locatie: we onderhouden en beheren het allemaal. Dit doen we voor telecomproviders, bedrijven, organisaties, winkels, scholen, sportcomplexen en parkeergarages.

Van toegang tot groen 

Natuurlijk ligt de focus van Alfatech daarbij op techniek en veiligheid. Maar daar houdt onze inzet als het gaat om onderhoud en beheer niet op. Indien nodig controleren we het toegangsprotocol en doen we kleine bijkomende werkzaamheden. Zo hebben onze monteurs altijd een snoeischaar bij zich. En ook dit doen we met dezelfde energie die je van ons gewend bent.

Samen optrekken

Jouw onderhoudsvraagstuk lossen we samen op. We trekken zij aan zij op. Alfatech is geen leverancier, maar een partner. Samen ontdekken we de meest efficiënte weg. Wij delen onze expertise en ervaring, onze tips en adviezen, maar jij bepaalt uiteindelijk de richting. En jij blijft in controle.

Transparant rapporteren

In digitale rapportages leggen we vast wat we onderhouden en beheren. Daarvoor gebruiken we online tools. Onze monteurs sturen rechtstreeks vanaf de locatie het inspectierapport toe, compleet met een lijst van eventueel gevonden afwijkingen, ondersteund door foto’s en metingen. Daarover overleggen wij vervolgens met de opdrachtgever. We denken mee over veel voorkomende mankementen. Open en proactief. Hoe kunnen we deze problemen in de toekomst voorkomen? Moeten er aanpassingen in het ontwerp doorgevoerd worden? Ook hierbij geldt: de keuze is uiteindelijk aan jou.

Meer weten over onderhoud en beheer?

Neem contact op met Jurgen van der Borght!

Neem contact op

Werken bij Alfatech

Hi! Ik ben Anne Marie.
Wil je met jouw expertise bij Alfatech aan de slag? Ik help je graag aan een baan binnen ons mooie bedrijf!