In Elektrotechniek, Data en Telecom, Nieuws

Alfatech en BinnenBereik samen aan de slag voor indoordekking

Mobiel goed bereikbaar zijn is tegenwoordig een grote must. Toch laat deze bereikbaar soms aan de wensen over, zeker in gebouwen met goede isolatie. Het mobiel netwerk van buiten komt niet goed naar binnen. Alfatech gaat samenwerken met BinnenBereik om de installatie van deze indoor netwerken te realiseren. Een ontzettend leuk project voor ons als installatiebedrijf.

Vraag naar indoor netwerken

De komende jaren zal de vraag naar indoor dekking van mobiele netwerken toenemen. Door HR+++ glas, wat veel in nieuwbouw- en herontwikkeling panden gezet wordt, is er geen goed ontvangst meer binnen deze panden. Voor bedrijven die werkzaam zijn in deze panden is dat natuurlijk erg onhandig. 

Indoor netwerken worden dan ook echt een must. BinnenBereik is zo’n bedrijf die dit soort netwerken in Nederland verzorgd. En dat is maar goed ook, want steeds meer gebouwen worden verduurzaamd met HR+++ glas.

Samenwerking tussen BinnenBereik en Alfatech

Om aan deze toenemende vraag te voldoen heeft BinnenBereik de handen met ons ineen geslagen. Alfatech zal de installatie van deze indoor netwerken verzorgen. We hebben veel ervaring met de telecomsector en installaties in voetbalstadions, concertgebouwen, kantoorpanden en op Schiphol. Daar sluit dit project goed op aan.

We kijken uit naar dit mooie project en de toffe samenwerking!

 

Gerelateerde artikelen

Werken bij Alfatech

Hi! Ik ben Anne Marie.
Wil je met jouw expertise bij Alfatech aan de slag? Ik help je graag aan een baan binnen ons mooie bedrijf!