In Elektrotechniek, Kantoor, Nieuws

TK Maxx en Alfatech

Recent opende de grootste vestiging van TK Maxx in Nederland haar deuren aan de Damrak in Amsterdam. Alfatech is hier als totaalinstallateur voor onder andere de verlichting bij betrokken geweest. Een prachtig project waar we trots op zijn!

 

Elektrotechnisch installatiebedrijf én adviseur

Het contact werd begin dit jaar gelegd. TK Maxx zocht een totaalinstallateur die over de mogelijkheden, kennis en kunde beschikt om de werkzaamheden binnen een korte periode uit te voeren. De openingsdatum stond vast, daarom werd er gewerkt met een strakke deadline. Het hele project stond in teken om de grootste vestiging in Nederland tijdig open te krijgen.

Gerrit, leidinggevend monteur “Wij zijn niet alleen een elektrotechnisch installatiebedrijf maar wij denken ook mee en zijn adviseur voor onze klanten.” De techniek moet werken, maar de mens staat centraal. “Wij zijn actief betrokken vanaf het eerste gesprek waarin we de wensen over de elektrotechnische installaties bespreken tot de oplevering.”

Alfatech als totaalinstallateur voor grootste TK Maxx vestiging

Tijdens het project denkt Alfatech proactief mee en altijd een paar stappen vooruit. Gerrit: “ Wij zijn eerlijk, open en transparant. Als iets niet kan, bijvoorbeeld uit het oogpunt van veiligheid, dan zeggen we dat ook.”

Voor deze opdracht is Alfatech verantwoordelijk geweest voor onder andere:

  • het vervangen van 1200 lichtspots,
  • het aansluiten van verschillende kassameubelen om alle apparatuur te laten draaien,
  • de installatie van voedingen, verlichtingen en noodverlichting voor de cabine en IT-ruimte voor het personeel,
  • het aanleggen van bekabeling voor de muziekinstallatie, 
  • het aanleggen van bekabeling voor de beveiligingsinstallatie en toegangscontrole,
  • het onderhoud aan alle noodverlichting.

Alfatech zorgt ervoor dat elektrotechniek werkt

De nieuwe TK Maxx vestiging was dus een stevig totaalproject waarin de expertise en ervaring van de professionals van Alfatech goed ingezet konden worden.

Gerrit: “Het was op sommige momenten behoorlijk hectisch. We hadden niet alleen te maken met een strakke deadline, maar er liepen soms ook 100 man in de winkel die bezig waren met het klaarmaken van de vestiging.”

TK Maxx en Alfatech

“Daarnaast kregen we op het eind te maken met een wijziging in de keuze voor verlichting waardoor we nog een extra tandje bij moesten zetten. Maar, wij houden van aanpakken en zijn servicegericht en zorgen ervoor dat elektrotechniek en telecom werken. Altijd en op welke locatie dan ook. Wij zijn er om aan die basisbehoefte te voldoen. We werken daarbij multidisciplinair, integraal, veilig, betrouwbaar, flexibel en kwalitatief hoogwaardig. Met precisie, zoals je van techneuten mag verwachten.”

TK Maxx en Alfatech in de toekomst

Maar niet alleen voor deze vestiging heeft Alfatech mooi werk mogen leveren, ook voor toekomstige nieuwe en huidige vestigingen van TK Maxx staat er nog veel te gebeuren.

 

 

Gerelateerde artikelen

Werken bij Alfatech

Hi! Ik ben Anne Marie.
Wil je met jouw expertise bij Alfatech aan de slag? Ik help je graag aan een baan binnen ons mooie bedrijf!