In Nieuws

Alfatech sponsor van Roparunteam Hooymeijer

Een technisch bedrijf waar de mens centraal staat: dat is Alfatech. Wij zorgen ervoor dat jouw elektrotechniek en telecom werken. Maar hoe technisch we ook zijn, we hebben bovenal een menselijk karakter. We zijn ons er sterk van bewust dat we onderdeel zijn van een groter geheel. Met die gedachte in ons achterhoofd zijn wij trots om sponsor te mogen zijn van Team Hooymeijer voor de Roparun 2019.

De Roparun is een estafetteloop vanuit Parijs en Hamburg naar Rotterdam. Lopers leggen meer dan 520 km af binnen 48 uur om geld in te zamelen voor de verzorging van mensen met kanker. Het motto van de Roparun is dan ook “Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer toe te voegen zijn aan het leven”.

Roparunteam Hooymeijer heeft al drie keer meegedaan aan de Roparun en daarbij €55.000,- kunnen doneren. En daar houd het niet meer op, want ook dit jaar doen ze weer mee! Zaterdag 8 juni zal het team vanuit Hamburg vertrekken voor de non-stop estafetteloop van 560 km. De 8 lopers en 6 fietsers van het team hopen op maandagmiddag, tweede Pinksterdag, aan te komen in Rotterdam.

Zelf deel uit maken van dit gezellige en gemotiveerde team? Dat kan! Team Hooymeijer is nog op zoek naar chauffeurs. Kijk op de website voor meer informatie, of vraag Tjerk Hazeveld naar de mogelijkheden, op donderdagochtend is hij bij Alfatech te vinden.

Namens Alfatech wensen wij Team Hooymeijer veel succes!

Meer weten over onze initiatieven?

Neem dan eens een kijkje op onze pagina ‘Midden in de wereld’.

Werken bij Alfatech

Hi! Ik ben Anne Marie.
Wil je met jouw expertise bij Alfatech aan de slag? Ik help je graag aan een baan binnen ons mooie bedrijf!