In Nieuws

Jouw bedrijfspand beveiligen? Kies voor geschikte beveiligingsinstallatie!

Weten wie er op jouw terrein en in je pand is? Alfatech kan dit realiseren door het toepassen van een camera beveiligingsinstallatie en door middel van intercomposten. Daarnaast bestaat ook nog de mogelijkheid tot het toepassen van toegangscontrole zodat er geen ongewenste bezoekers jouw bedrijfspand binnenkomen. In dit blog nemen wij jou graag mee in de mogelijkheden van onze verschillende beveiligingsinstallaties voor het beveiligen van jouw bedrijfspand. 

Beveiliging van jouw bedrijfspand is belangrijk. Alfatech kan jou daarbij helpen op diverse manieren:

Camerabeveiliging
Intercomposten
Toegangscontrole 

bedrijfspand-beveiligen-alfatech

Camera beveiligingsinstallatie 

Een camerabewaking is handig om te zien wat er rondom en/of in jouw bedrijfspand gebeurt. Daarnaast zorgt camerabewaking voor gemoedsrust op elk moment. Zo kun je altijd controleren wat er zich afspeelt in je bedrijf.

De voordelen van camerabeveiliging
Vaak wordt bij camerabewaking vooral gedacht aan de voordelen in het geval van inbraak en/of diefstal. Het ophangen van camera’s in en rondom jouw bedrijfspand kan echter ook een afschrikkende werking hebben. Als criminelen zien dat er camera’s zijn, zullen ze jouw bedrijfspand veel sneller overslaan.

Het plaatsen van camera’s en opnameapparatuur is iets dat Alfatech ontzettend graag doet. Onze techneuten kunnen bepalen op welke posities camera’s nodig zijn om alles te zien wat nodig is om jouw pand te beveiligen. Die camera’s koppelen zij aan een recorder die de beelden gedurende een periode opslaat. Ook kun je online de live beelden bekijken en indien nodig op een later tijdstip de beelden terugkijken.

Intercomposten

Voor bedrijven kunnen intercomsystemen heel goed van pas komen. Het zorgt voor een veilig gevoel als je weet wie er voor de deur staat en wat deze persoon komt doen. Zo heb je gemakkelijk controle over wie er toegang krijgen tot jouw bedrijfspand en blijven ongewenste gasten buiten. 

Hoe werkt een intercom?
Een intercom bestaat uit een buitenpost en een binnenpost. De buitenpost kan op een deur of poort worden bevestigd en staat in verbinding met de binnenpost. Wanneer een bezoeker bij de buitenpost aanbelt, wordt er een seintje gegeven naar de binnenpost. Je krijgt te zien wie deze persoon is. Tegelijkertijd kun je met de persoon aan de deur communiceren en indien gewenst de persoon binnenlaten. Dit allemaal vanaf jouw eigen werkplek.

Als de wens daar is koppelt Alfatech de intercominstallatie met de CCTV installatie zodat de beelden van de intercoms ook worden opgeslagen en later bekeken kunnen worden.

Toegangscontrole

In veel panden wordt gebruik gemaakt van toegangscontrole om het bedrijfspand te beveiligen. Dit wil zeggen dat alleen bepaalde mensen toegang hebben tot een ruimte door middel van een kaartlezer. De persoon die toegang heeft biedt zijn pas/kaart aan bij de kaartlezer en indien de kaart herkent wordt kan de persoon naar binnen. Toegangscontrole is een slimme, veilige en gastvrije manier om toegang te verlenen aan medewerkers en bezoekers.

Ook dit type installaties kan Alfatech voor je realiseren.

Benieuwd wat Alfatech voor jouw bedrijf kan betekenen?

Neem dan snel contact op via onze website.

Gerelateerde artikelen

Werken bij Alfatech

Hi! Ik ben Anne Marie.
Wil je met jouw expertise bij Alfatech aan de slag? Ik help je graag aan een baan binnen ons mooie bedrijf!