Het is vandaag de dag vanzelfsprekend: een druk op de knop en er is licht,
een veeg op je touchscreen en je data is verstuurd. Maar daarachter gaat een wondere wereld van technologie schuil. Die wereld is onze wereld.

Van kabels en draden, van elektriciteitsleidingen en hoogspanningsruimten, van opstelpunten en antenne-installaties. Alfatech zorgt ervoor dat jouw elektrotechniek en telecom werken. Altijd en op welke locatie dan ook. Wij zijn er om aan die basisbehoefte te voldoen. Dat doen we met zeventig vakmensen. Voor diverse bedrijven in diverse branches: van retail tot automotive en van banken tot defensie. We werken daarbij multidisciplinair, integraal, veilig, betrouwbaar, flexibel en kwalitatief hoogwaardig. Met precisie, zoals je van techneuten mag verwachten.

Dichtbij

Hoe technisch ook, we hebben bovenal een menselijk karakter. Aandacht voor klant en collega. De Alfatech’er is sociaal, luistert en biedt graag de helpende hand. De mens centraal, persoonlijke dienstverlening op één. We willen dicht bij onze klanten staan, voelen welke technische behoeftes er leven op de werkvloer van onze opdrachtgevers. Om vervolgens daarop in te spelen met concrete, pragmatische en duurzame oplossingen. Techniek met menselijke meerwaarde.

Dit was al ons vertrekpunt in 2003, toen we begonnen met Alfatech. En nog altijd is het onze diepste drive. Mooi werk verrichten voor mooie klanten. Klanten die bij ons passen. Wij vinden het belangrijk dat de klik er is. Uiteindelijk is ons werk ook het resultaat van een samenspel. Met onze specialistische partners, maar ook met onze klanten. En dat wordt alleen maar beter als het wederzijdse gevoel goed is.

Disciplines

Ons dienstenpakket is door de jaren heen flink uitgebreid. Elektrotechniek blijft altijd de basis van Alfatech, maar daarnaast hebben we ons het vakgebied telecom volledig eigen gemaakt. Sterker nog: we verenigen de kennis en kunde die we binnen de verschillende disciplines in huis hebben. We zijn daardoor in staat diverse vormen van techniek te leveren. Dankzij onze deskundigheid binnen de relevante disciplines zorgen wij voor een feilloze samenwerking tussen alle systemen en installaties. Onze belofte: hoe complex de techniek ook is, de gebruiker merkt daar niets van. Die ervaart gemak.


Geïntegreerde elektrotechnische systemen voor utiliteitsbouw en industrie, van verlichting, communicatie en geluid tot bekabeling en voedingssystemen.


Netwerken voor mobiel voice- en dataverkeer, zowel rooftop als greenfield, Nano- en Wifi-oplossingen, indoor en outdoor; van ontwerp tot en met realisatie en beheer.


Preventief en correctief onderhoud aan opstelpunten, camera- en toegangssystemen, verlichting, zonnepanelen en andere elektrotechnische installaties.


CCTV- en camerasystemen, brandmeld- en ontruimingsinstallaties en elektronische toegangscontrole; het uitvoeren van installatieveiligheidspinspecties.

MEER WETEN OVER ONS?

Bij Alfatech gaan veiligheid en kwaliteit boven alles. Onze medewerkers moeten hun werk veilig kunnen doen, de elektrotechnische installaties die we opleveren moeten betrouwbaar zijn en de kwaliteit van onze producten en diensten moet geborgd zijn. Daarom beschikken we over een aantal belangrijke certificeringen.

Uitstekend werkende techniek opleveren. Met dat doel is Alfatech op de wereld. Klanten blij maken, onszelf blij maken. Maar wij zijn ons er sterk van bewust dat we onderdeel zijn van een groter geheel. Van de aarde, van de maatschappij. Daarom dragen we met volle overtuiging bij aan de vitaliteit van mens en milieu.

ALFATECH, AANGENAAM!

 • Job Hendrikse
  Job Hendrikse Algemeen directeur
 • Willem van Rossum
  Willem van Rossum Technisch directeur
 • Jurgen van der Borght
  Jurgen van der Borght Commercieel directeur
 • Bas Verweij
  Bas Verweij Financieel directeur
 • Harry van den Brink
  Harry van den Brink Projectleider
 • Henk Havens
  Henk Havens Projectleider
 • Gerard Kers
  Gerard Kers Projectleider
 • Henk Visscher
  Henk Visscher Projectleider

Werken bij Alfatech

Hi! Ik ben Anne Marie.
Wil je met jouw expertise bij Alfatech aan de slag? Ik help je graag aan een baan binnen ons mooie bedrijf!