Technische aanneming

Home / Technische aanneming
Als gebruiker van een gebouw wilt u comfort en gemak. Hoe techniek werkt, doet er niet toe; als het maar werkt. Alfatech zorgt ervoor dat alle systemen zo functioneren, dat u als mens centraal staat. Geen gedoe, wel gemak.

HOE WIJ WERKEN

Kwaliteit en veiligheid
Wij vinden het eigenlijk vanzelfsprekend: kwaliteit en veiligheid zijn van groot belang bij techniek. U moet erop kunnen rekenen dat alles het gewoon doet. Zowel bij het bouwen als bij het onderhoud van uw installaties dragen wij zorg voor veiligheid: niets laten wij aan het toeval over.
Ieder z'n vak
U kunt gewoon uw werk doen, doordat uw technische installaties op orde zijn en blijven. Wij zorgen voor de integratie van uw systemen en installaties; alles sluit perfect op elkaar aan. De eindgebruiker merkt niets van de achterliggende techniek. Doet u waar u goed in bent, doen wij waar wij goed in zijn.
Flexibel
Uw vraag is nooit te ingewikkeld. Alfatech heeft een team van gespecialiseerde professionals, die goed samenwerken en elkaar goed aanvullen. Wij spelen in op veranderingen en ontwikkelingen op het gebied van techniek.
De mens centraal
Degene die u het beste van dienst kan zijn, is snel beschikbaar en de lijnen zijn kort. De mens staat centraal, als eindgebruiker én bij het realiseren van installaties. De mensen zijn de factor die uw installatie tot een succes maken. Technisch vakwerk en concurrerende prijsvoorwaarden zijn vanzelfsprekend, maar persoonlijke dienstverlening is de meerwaarde van Alfatech.
Klantteams
Uw opdracht is leidend voor Alfatech. Wij stellen een team samen dat voor u aan de slag gaat: een team dat goed past bij uw vraag. U heeft dus altijd met dezelfde mensen te maken, die u goed leert kennen en die perfect inspelen op uw behoefte. Een persoonlijke aanpak: dat vinden wij belangrijk.
Pro-actief
U kunt erop rekenen dat wij verder denken dan uw vraag. Komen wij gaandeweg iets tegen, dan adviseren wij u daarover. Alfatech denkt altijd actief mee, omdat wij vinden dat goede dienstverlening verder gaat dan het uitvoeren van de opdracht.

TECHNISCHE AANNEMING REFERENTIES

Afspraak maken voor een persoonlijke kennismaking?
mp3 database movie database pdf database