In Nieuws

Alfatech doneert € 2.135 aan het Ronald McDonald Kinderfonds

Ook dit jaar heeft Alfatech weer besloten om een donatie te doen aan het Ronald McDonald Kinderfonds. Dit fonds zorgt er al ruim 35 jaar voor dat zieke kinderen dichtbij hun ouders kunnen zijn. 

Maatschappelijk betrokken

Persoonlijk in technische dienstverlening en midden in de wereld zijn twee belangrijke kernwaarden van Alfatech. Elk jaar selecteren we zorgvuldig onze duurzame kerstattenties voor onze relaties. Net als vorig jaar gaven we onze relaties de keuze om hun attentie om te zetten in een donatie. Hier is veelvuldig gebruik van gemaakt. Mede daardoor hebben we deze mooie donatie kunnen doen.

alfatech-kinderfonds-donatie

Waarom het Ronald McDonald Kinderfonds?

Daarnaast kon het personeel van Alfatech kiezen uit 4 goede doelen en heeft wederom met overweldigde meerderheid gekozen voor het Kinderfonds. Dit doel sluit perfect aan bij de kernwaarden van Alfatech en de betrokkenheid van onze medewerkers bij de maatschappij.

Met onze bijdrage maken wij ruim 35 overnachtingen mogelijk in een van de Ronald McDonald Huizen. Zo kunnen ouders altijd in de buurt zijn van hun zieke kind, voor een kus, een knuffel of een verhaaltje voor het slapengaan. Zo zijn zij samen op het moment dat zij dat het hardst nodig hebben.

We zijn vanuit Alfatech bijzonder trots en dankbaar dat wij ons steentje hebben kunnen bijdragen aan deze mooie organisatie.

alfatech-kinderfonds-donatie

Over het Ronald McDonald Kinderfonds

Het Ronald McDonald Kinderfonds is de overkoepelende organisatie van Ronald McDonald Huizen, Huiskamers en vakantiehuizen in Nederland. Zij dragen al 35 jaar bij aan het welzijn van zieke of zorgintensieve kinderen en hun familie.

Volgens het Kinderfonds is er een medicijn dat elk ziek kind beter laat voelen: namelijk zijn of haar familie! Speciaal hiervoor zijn de Ronald McDonald Huizen, huiskamers en vakantiehuizen. Zo zijn ouders, broertjes en zusjes altijd dichtbij voor een kus, knuffel of een verhaaltje voor het slapengaan. Want wanneer je hele wereld op zijn kop staat door ziekte of zorg is als familie bij elkaar zijn het allerbelangrijkste.

Werken bij Alfatech

Hi! Ik ben Anne Marie.
Wil je met jouw expertise bij Alfatech aan de slag? Ik help je graag aan een baan binnen ons mooie bedrijf!