In Nieuws

Alfatech doneert € 2.500 aan het Ronald McDonald Kinderfonds

In deze bijzondere tijden, is het ook nodig om positief nieuws te brengen. En dit met elkaar te delen. Dat is wat we met dit bericht willen doen. Namens Alfatech hebben wij onlangs het mooie bedrag van € 2500,- mogen schenken aan het Ronald McDonald Kinderfonds.

Dankzij deze mooie bijdrage maakt het fonds 41 overnachtingen mogelijk in een van de 12 Ronald McDonald huizen in Nederland. Al 35 jaar zorgen de Ronald McDonald Huizen ervoor dat zieke kinderen een nachtzoen ontvangen van hun ouders.

Ronald McDonald Kinderfonds

Maatschappelijk betrokken

Persoonlijk in technische dienstverlening en midden in de wereld zijn twee belangrijke kernwaarden van Alfatech. Ieder jaar geven wij zorgvuldig uitgekozen duurzame kerstattenties aan onze relaties. Dit jaar is er voor een sociale attentie naast onze kerstattentie gekozen.

Het personeel van Alfatech had de keuze uit vier goede doelen en heeft met een overtuigende meerderheid gekozen voor het Ronald McDonald Kinderfonds. Dit goede doel sluit perfect aan bij de kernwaarde en de betrokkenheid van onze medewerkers in de maatschappij.

Ronald McDonald Kinderfonds

Het Ronald McDonald Kinderfonds is de overkoepelende organisatie van Ronald McDonald Huizen, Huiskamers en vakantiehuizen in Nederland. Zij dragen al 35 jaar bij aan het welzijn van zieke of zorgintensieve kinderen en hun familie.

Volgens het Kinderfonds is er een medicijn dat elk ziek kind beter laat voelen: namelijk zijn of haar familie! Speciaal hiervoor zijn de Ronald McDonald Huizen, huiskamers en vakantiehuizen. Zo zijn ouders, broertjes en zusjes altijd dichtbij voor een kus, knuffel of een verhaaltje voor het slapengaan. Want wanneer je hele wereld op zijn kop staat door ziekte of zorg is als familie bij elkaar zijn het allerbelangrijkste.

Wij van Alfatech zijn bijzonder trots dat wij ons steentje hebben kunnen bijdragen aan deze mooie organisatie.

Werken bij Alfatech

Hi! Ik ben Anne Marie.
Wil je met jouw expertise bij Alfatech aan de slag? Ik help je graag aan een baan binnen ons mooie bedrijf!