In Nieuws

Focus op persoonlijke service en kwaliteit

Interview met Job Hendrikse, Algemeen Directeur

“In 16 jaar is er veel veranderd, maar ook veel hetzelfde gebleven. Nog steeds staan we schouder aan schouder op elk niveau binnen onze organisatie, bieden we persoonlijke dienstverlening en ontzorgen we onze klanten, zonder enige concessie aan kwaliteit. Daar ben ik bijzonder trots op en dankbaar voor.

Hoe het begon? In 2003 werkten Willem van Rossum, Eb van de Bunt en ik nog bij Imtech. Wij deelden een visie: persoonlijke dienstverlening als basis om een solide bedrijf op te bouwen. We besloten de koe bij de horens te vatten en richtten Alfatech op. Een technische dienstverlener die meerwaarde moest bieden door persoonlijke service. We gingen voor kwaliteit… en kwamen vanzelf uit bij klanten die daar behoefte aan hadden.

Momenteel zijn we de trotse werkgever van 70 vakmensen. We focussen nog steeds op kwaliteit. Dat blijkt ook uit de aanwas van nieuwe klanten, die voor 90% op het conto komt van onze bestaande relaties. Bovendien werken veel klanten, leveranciers en partners al vanaf onze oprichting met ons samen – en dat zegt wat in onze markt. Wat de toekomst ons brengt? We hebben een duidelijke visie om de komende jaren verder te groeien.”

Meer weten over Alfatech?

Neem contact op met Job Hendrikse!

Neem contact op (Nieuwspagina)

Werken bij Alfatech

Hi! Ik ben Anne Marie.
Wil je met jouw expertise bij Alfatech aan de slag? Ik help je graag aan een baan binnen ons mooie bedrijf!