In Nieuws

Nieuwe opdrachten in de modewereld

Alfatech heeft de afgelopen tijd mooie opdrachten mogen opleveren en mag hier de komende tijd vervolg aan geven met nieuw te realiseren winkels in de modewereld.

Zo mochten we voor een bekend Frans mode- en parfummerk de technische installatie voor het hoofdkantoor aan de Amsterdamse Zuidas verzorgen. Voor datzelfde merk leverden we afgelopen februari nog een luxury boutique op aan de P.C. Hooftstraat en tot slot mogen we nu voor hen over de grens aan het werk met de elektrotechnische installatie van het kantoor aan de Waterloolaan 63 in Brussel.

Maar niet alleen over de grens hebben we mooie opdrachten, ook in onze eigen hoofdstad staat er nog veel te gebeuren. In opdracht van Baierl & Demmelhuber zal Alfatech de elektrotechnische installatie verzorgen voor de eerste Nederlandse winkel van een grote modeketen uit Japan. Met een oppervlakte van ruim 2700 vierkante meter wordt dit één van de grootste winkels van het merk in Europa. De winkel zal zich vestigen in het voormalig pand van Forever21, met de hoofdingang aan de Kalverstraat en de tweede ingang aan het Rokin.

Een paar kilometer verderop zullen we, tevens in opdracht van Baierl & Demmelhuber, de gehele technische installatie verzorgen voor een flagshipstore van een bekend Italiaans luxemerk. In het voormalige pand van Karen Millen aan de P.C. Hooftstraat zal het merk medio 2018 de deuren openen van haar eerste Nederlandse winkel. Het interieur zal verzorgd worden door het Milanese designbureau Dimore Studio, dat wereldwijd retaillocaties ontwerpt voor merken als Hermès, Maison Kitsuné en Sonia Rykiel.

Stuk voor stuk zijn dat allemaal prachtige opdrachten waar we ontzettend blij mee zijn. We kijken er dan ook zeer naar uit om hier met onze gespecialiseerde professionals weer een succes van te maken!

Meer weten over elektrotechniek?

Neem dan contact op met Willem van Rossum.

Neem contact op (Nieuwspagina)

Werken bij Alfatech

Hi! Ik ben Anne Marie.
Wil je met jouw expertise bij Alfatech aan de slag? Ik help je graag aan een baan binnen ons mooie bedrijf!